Calsina Carré amplia la seva plataforma logística ubicada a Figueras

Calsina Carré, multinacional catalana de serveis de transport terrestre i logística, ha inaugurat l’ampliació de 16.500 metres quadrats de les seves instal·lacions de Pont de Molins (Figueres). La companyia, que ha invertit un total de 2,5 milions d’euros, compta així amb uns nous accessos a les instal·lacions, un nou magatzem “cross-dock” de 2.500 m2 i una nova àrea de serveis auxiliars. A més, també ha remodelat els terrenys del pàrquing de flota i millorat l’entrada a les oficines.

L’acte d’inauguració ha comptat amb la presència de Santi Vila, conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya; i de Josep Fonts, alcalde de Pont de Molins, a més de diferents directius de la companyia com Maria Cristina Calsina, copropietària del Grup Calsina Carré; i Margarita Pagès, directora general de Calsina Carré.

Les noves instal·lacions compten amb la tecnologia més avançada del sector que permeten fer el seguiment en temps real de les mercaderies en els més de 170.000 serveis anuals que realitza l’operador.

Aquesta ampliació permet a Calsina Carré avançar en el seu procés de internacionalització a Europa i el Nord d’Àfrica. Actualment, la companyia opera a tota Europa i el Magreb, amb estructura pròpia a Espanya, França, Benelux, Alemanya, Romania, Turquia, Marroc i Tunísia.

Creat l’any 1971, el Grup Calsina Carré compta amb un equip humà de 500 professionals, una moderna flota que supera les 600 unitats, així com una capacitat logística de més de 55.000 m2.

Calsina Carré va tancar l’any 2014 amb una facturació agregada de  106 milions d’euros i treballa per a més d´un miler de clients, entre els quals destaquen companyies del sector de l’automoció, químic, packaging i de l’alimentació.

Fecha del Taller: