Vopak Terquimsa amplia la seva terminal del port de Tarragona

Vopak Terquimsa ha iniciat les obres per a l’ampliació de la seva terminal situada al port de Tarragona. La inversió prevista de 7,5 milions d’euros permetrà a Vopak Terquimsa disposar de sis nous tancs amb el que ampliarà en 13.200 metres cúbics la seva capacitat d’emmagatzematge, superant els 400.000 metres cúbics de capacitat a Tarragona. Això reforçarà la situació estratègica de la terminal tarragonina a la Mediterrània Occidental i de la companyia al nord-est d’Espanya.

Amb 390.000 metres cúbics de capacitat en l’actualitat, les instal·lacions de Tarragona són les de més envergadura de la companyia, que també compta al port de Barcelona amb altres 213.000 metres cúbics de capacitat d’emmagatzematge.

El projecte Buenavista s’emmarca dins del pla estratègic inversor 2012-2016 de Vopak Terquimsa i la seva aposta pel Port de Tarragona ve constatada per la inversió acumulada en aquest període a Tarragona, que superarà els 19 milions d’euros. Amb l’ampliació del Moll de la Química Vopak Terquimsa ocuparà un terç de les 32 hectàrees que componen el moll, reforçant així la seva posició de lideratge en el Port de Tarragona. Està previst que la nova terminal de la companyia a Tarragona estigui operativa a inicis del proper any.

Fecha del Taller: