Tradeinn amplia el seu centre logístic de Girona

Tradeinn ha ampliat el seu centre logístic ubicat a la localitat de Celrà (Girona) passant dels 3.000 als 8.000 metres quadrats per disposar d’una major capacitat logística i atendre el creixement previst.

Amb les noves instal·lacions, Tradeinn ha quadruplicat la capacitat logística de la companyia, permetent gestionar més de 2.000 comandes diàries.

La instal·lacions ampliades a Celrà serveixen com a magatzem logístic, oficina, disposant a més d’un espai de venda directa de material.

Tradeinn va tancar l’exercici 2014 facturant 32 milions d’euros, xifra que suposa un augment del 33% respecte el 2013. Les intencions de Tradeinn per 2015 passen per elevar la xifra de negoci fins els 40 milions d’euros.

La companyia s’ha consolidat com un dels principals grups de venda en línia de material esportiu del món, i una de les empreses espanyoles de comerç electrònic que més ven en mercats internacionals com França, Itàlia, Alemanya, Escandinàvia, Regne Unit, Estats Units , Austràlia, Japó, Portugal, Suïssa i Sud-àfrica, entre d’altres. Tradeinn compta amb un milió de clients en 220 països i regions, 500.000 referències de material tècnic esportiu, i és distribuïdor oficial de més de 750 marques de primera línia.

Fecha del Taller: