La ZAL del Port de Barcelona i el RACC col·laboren en la difusió de bons hàbits per a la seguretat viària i la sostenibilitat

CILSA, societat gestora de la ZAL del Port de Barcelona i el RACC han signat un conveni de col·laboració l’objecte del qual és difondre i fomentar la millora en els hàbits i bones pràctiques en matèria de seguretat, sostenibilitat i medi ambient relacionades amb la mobilitat.

L’acord centra la difusió a través de jornades formatives de qualitat i amb avantatges econòmics per a les empreses instal·lades a la ZAL.

Aquesta formació es realitzarà a les aules i auditori de l’edifici Service Center de la ZAL, destinant una zona de pràctiques i maniobres per a les empreses ubicades en aquest entorn.

El tipus de formació proposada per part del RACC recull temaris afins a l’activitat de les empreses com per exemple: Plans de mobilitat per a empreses i treballadors, Conferències de mobilitat segura i sostenible, Formació en seguretat viària, Conducció eficient, Gestió eficient de flotes i Conducció segura, entre d’altres.

Alfonso Martínez, director general de CILSA assenyala que l’acord “transmet en essència part de la nostra política ambiental dirigida a potenciar la sostenibilitat i la cura del medi ambient de la qual tenim el màxim respecte des de la pròpia planificació del nostre desenvolupament logístic fins a l’actualitat”.

CILSA, ha liderat el desenvolupament, promoció i comercialització d’aquesta zona des de la seva fundació el 1992 i ha estat pioner en acció social i mediambiental sent un referent en les bones pràctiques.

Fecha del Taller: