La 2E3S i FONASBA-ECASBA signen un conveni de col·laboració

El 3 de març a Brussel·les representants de l’Escola Europea de Short Sea Shipping (2E3S.EU) i la Federació d’Associacions Nacionals de Brokers Marítims i Consignataris (FONASBA) van signar un conveni de col·laboració per tal de treballar conjuntament en el desenvolupament de projectes que hauran de millorar el transport marítim de curta distància i la navegació costanera i interior a tot el món.

La signatura va tenir lloc durant el Seminari Europeu ECASBA 2015 (Associació de la Comunitat Europea de Brokers Marítims i Consignataris), que és el subcomitè de FONASBA establert el 1993 per representar els brokers i consignataris europeus en les seves relacions amb la Unió Europea,

Segons el conveni, FONASBA-ECASBA col·laborarà amb l’Escola en la promoció dels seus cursos i projectes a través de la seva pàgina web i en el foment dels mateixos entre els seus membres. De la mateixa manera, la 2E3S contribuirà a garantir la visibilitat de FONASBA i els seus programes en els cursos de formació professional, augmentant amb això el coneixement i la difusió d’informació sobre la política de transports de la UE, la promoció de les autopistes del mar, el transport marítim de curta distància, la navegació costanera i la interior, així com la intermodalitat.

La col·laboració entre l’Escola i FONASBA contribuirà en gran mesura a la difusió de la consciència del transport multimodal i comodal a tot Europa.

Anteriorment, el 2 de febrer una delegació dels principals directius de la FONASBA, va visitar les instal·lacions de l’Escola Europea de Short Sea Shipping. El seu president, Glen Gordon, el seu director general, Jonathan C. Williams, i el president del seu subcomitè per a les relacions amb la Comissió Europea (ECASBA), António Belmar, van mantenir una productiva reunió amb el director de l’Escola, Eduard Rodés, en el transcurs de la qual es van crear les sinergies necessàries per a l’impuls de nous projectes d’interès comú en l’àmbit del transport marítim de curta distància.

Fecha del Taller: