Frigicoll adquireix terrenys a l’Incasòl per ampliar la seva central logística

L’Incasòl ha venut dues parcel·les industrials a l’empresa Frigicoll. Els terrenys estan situats a Valls i a Abrera i tenen una superfície d’uns 85.000 m2 i 5.000 m2 respectivament

Les dues parcel·les tenen usos logístics i industrials, una es troba al sector Palau de Reig de Dalt de Valls (Alt Camp) i l’altra al sector Sant Ermengol d’Abrera (Baix Llobregat), ambdós sectors promoguts per l’INCASÒL. L’operació suma un import total de 4,6 milions d’euros.

La parcel.la de Valls té una superfície de 85.000m2 i l’empresa Frigicoll té previst traslladar-hi i ampliar la seva central logística mentre que la parcel.la de 5.000 m2 d’Abrera, molt ben comunicada amb un accés directa a l’A-2, tindrà serveis industrials.

Frigicoll és una societat dedicada al subministrament de maquinària per al sector de la climatització i l’energia, el transport, l’hostaleria, la refrigeració i els electrodomèstics. Els nous terrenys que adquireix a l’INCASÒL s’afegeixen als que ja disposa a Montmeló, Vila-rodona, Sant Just Desvern i al Polígon Pratenc i li permetran ampliar i optimitzar la seva central logística de cara a afrontar nous reptes de futur com ara potenciar l’exportació així com per reforçar el servei nacional.

Fecha del Taller: