El Port de Tarragona participa a l’European Pulp & Paper

El Port de Tarragona ha estat present a l’European Pulp & Paper que s’ha celebrat a la ciutat de Berlín i que és una de les trobades més importants d’Europa sobre la indústria de la pasta de paper.

El Port de Tarragona ha promocionat els seus serveis especialitzats, en aquest tipus de tràfic, com el port més important de pasta de paper a Espanya, i el tercer més important d’Europa.

En el marc l’European Pulp & Paper s’han organitzat conferències i activitats que són una gran oportunitat per fomentar contactes entre empreses del mateix sector i amb destacats economistes i enginyers especialitzats en la indústria del paper.

En el marc de l’estratègia de diversificació de tràfics, el Port de Tarragona segueix apostant de manera decidida pel tràfic de pasta de paper, i ha augmentat la seva activitat fins a aproximar-se a les 500.000 tones mogudes durant l’exercici 2015.

El Port de Tarragona és port hub (de distribució) de pasta de paper perquè aquest tipus de producte s’importa a través del Port de Tarragona de països com Xile, Suècia o Brasil, i des de Tarragona es distribueix per la resta d’Espanya i també al nord d’Àfrica.

Fecha del Taller: