El Consorci promociona el pol industrial de Barcelona a l’Overseas Chinese Industry Fair de Shenzen

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona comptarà amb una presència rellevant al pavelló espanyol de la fira de transaccions i cooperació Overseas Chinese Industry Fair, que tindrà lloc en Shenzhen (República Popular Xina) els propers dies 13 i 14 d’agost.

L’estand del Consorci dins del Pavelló firal d’Espanya acollirà una destacada representació de les institucions del node logístic i industrial de Barcelona.

A més del Consorci i de les seves fires logística i immobiliària SIL i BMP, hi haurà presència institucional de Puertos del Estado, de les patronals Foment del Treball i PIMEC, de la Cambra de Comerç de Barcelona, del Port de Barcelona, de l’associació Barcelona Centre Logístic, de la federació de transitaris FETEIA i de les empreses CIMALSA i Alfil Logístics.

A la fira també es portarà a terme una jornada sobre les oportunitats d’inversió a Espanya, ja que la presència espanyola pretén atreure inversions i, d’altra banda, presentar els principals productes que ofereix Espanya al mercat xinès.

Aquest acte promotor de les inversions a Espanya preveu comptar amb les intervencions d’Emma Cobos, de Port de Barcelona, Agnès Creus, de CDL, de Jordi William Carnes de Turisme de Barcelona, de Liling Qi, de Puente China España, del cònsol d’Espanya a Cantón, Manuel Pombo Bravo, i de Jordi Cornet, delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona.

El Consorci té una oficina comercial a Shenzhen des de setembre del 2014, quan va viatjar a la Xina juntament amb la delegació oficial del govern d’Espanya, amb el president Mariano Rajoy al capdavant, i amb la de l’Ajuntament de Barcelona, amb l’aleshores alcalde Xavier Trias.

Shenzhen, entre Hong Kong i Macau, és una de les ciutats capdavanteres de Xina i una destacada ciutat portuària de la província de Guangdong, amb un important paper com a node de la nova Ruta de la Seda que el Govern xinès impulsa per reforçar les relacions comercials entre Xina i la Unió Europea. A més de comptar amb un potent teixit empresarial i industrial, Shenzhen té a més un actiu mercat financer.

Fecha del Taller: