Costa Cruceros impulsa Tarragona com a port base de creuers

Costa Cruceros i Tarragona Cruise Port Costa Daurada han presentat l’inici de les seves operacions de forma conjunta. A partir de juny, el Port de Tarragona es convertirà en port base d’un dels itineraris per la Mediterrània de la companyia italiana, fet que suposa un pas fonamental en el posicionament de Tarragona i la Costa Daurada com a destinació turística i de creuers a nivell internacional.

En l’acte han estat presents Josep Andreu, president del Port de Tarragona; Raffaele D’Ambrosio, director general de Costa Cruceros a Espanya i Portugal; Fernando Aldecoa, director general de PortAventura World; Octavi Bono, director general de Turisme de la Generalitat de Catalunya; Josep Poblet, president de la Diputació de Tarragona; i Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona.

Costa Cruceros ofereix ja als seus clients un exclusiu creuer que partirà cada divendres, entre el 2 de juny i el 22 de setembre, des de Tarragona. Aquest itinerari, que serà operat pel Costa neoRiviera (48.200 tones de pes i capacitat per 1.727 passatgers), farà escales a Savona (propera a Gènova, Itàlia), Porto Torres (al nord de Sardenya), Menorca, Eivissa-Formentera i Palma de Mallorca, abans de finalitzar, de nou, a Tarragona.

Segons el calendari previst, el Costa neoRiviera partirà fins a 17 ocasions del port de Tarragona, aquestes operacions suposaran que un total de 25.000 passatgers, entre creueristes que embarquen a la ciutat i altres que faran escala procedents d’altres països, visitaran la ciutat. Això, sumat a les dues atracades del vaixell Costa Favolosa, previstos per a setembre i octubre, suposa que els vaixells de Costa visitaran el port de Tarragona en 19 ocasions amb un total de 32.000 passatgers.

Fecha del Taller: