BEST obté el certificat d’Operador Econòmic Autoritzat (OEA)

La terminal de contenidors Barcelona Europe South Terminal (BEST), membre del grup Hutchison Port Holdings Limited (HPH), ha obtingut el certificat d’Operador Econòmic Autoritzat (OEA) de simplificació duanera/protecció i seguretat, expedit pel Departament de Duanes i II .EE. de l’Agència Tributària. Després d’aquest fet, BEST s’ha convertit en l’única terminal de contenidors del Port de Barcelona en disposar d’aquest doble certificat.

L’obtenció del OEA permetrà a la companyia afegir valor afegit en la prestació de serveis així com oferir un servei de qualitat i diferenciat. També podrà gaudir d’avantatges duaneres en tot el territori comunitari i tindrà la consideració d’operador segur i fiable per a la resta d’integrants de la cadena logística a tota la Unió Europea i, en un futur, amb el mecanisme del reconeixement mutu, a nivell mundial.

Entre altres beneficis destaquen la major facilitat d’accés a simplificacions duaneres, un menor nombre de controls físics i documentals, prioritat en els controls, la possibilitat de triar el lloc de la inspecció, declaracions sumàries d’entrada o sortida amb dades reduïdes o la notificació prèvia de decisió de reconeixement físic.

Fecha del Taller: