CIMALSA inverteix 1,5 M€ per a la millora de l’eficiència energètica i de la seguretat al LOGIS Bages

Amb una inversió d’1,5M€, distribuïts entre les actuacions de substitució de la coberta i les actuacions en l’enllumenat, l’objectiu és millorar la il·luminació i la seguretat de les persones usuàries del LOGIS.

Se substituiran els actuals punts de llum per uns de nous que generaran un estalvi energètic anual de 49.589,00 kWh, que representa un 66% menys de consum que amb els suports anteriors, amb una il·luminació mitjana de 45 lux a les zones dels passos de vianants i de 23 lux en façanes i molls de càrrega.

La renovació de la coberta de la nau es farà en quatre fases, la primera i la segona estan actualment en execució i afecten a 24.000 m² de la nau. Aquesta renovació es duu a terme amb una inversió d’1.470.000 € i amb un material especial per garantir la seva protecció d’un ambient salí agressiu i corrosió. Així, es millora la seguretat de la nau i alhora es redueix la despesa energètica de les empreses que estan instal·lades al LOGIS. Aquesta actuació té prevista una durada de 6 mesos, que s’acaba el febrer de 2025.

La fase 3, de 16.000 m² s’executarà el 2026, amb una inversió d’1M€, mentre que la fase 4, per a una zona de 12.000 m² i amb una inversió de 750.000 €, es realitzarà el 2033, quan finalitzi el contracte de lloguer de les plaques fotovoltaiques instal·lades en aquesta part de la coberta.

A més, s’instal·laran 4 punts de recàrrega de vehicles elèctrics per als usuaris del LOGIS, incrementant així els serveis que CIMALSA ofereix a les empreses que s’instal·len a les seves centrals logístiques.

Fecha del Taller: