Wenea y la CIM Vallès firman un acuerdo para transformar la movilidad sostenible en el polígono

Wenea, operador líder de càrrega per a vehicles elèctrics a Espanya, anuncia un acord estratègic amb la CIM Vallès (CIMALSA) per implementar una xarxa de càrrega elèctrica pública, al servei de tots els usuaris del polígon.

Aquest acord contempla el desplegament de vint-i-quatre punts de càrrega alterna (AC) i quatre punts de càrrega d’alta potència (HPC), amb una capacitat mínima de 100 kW. La durada de l’acord està establerta en 20 anys i s’espera que la posada en marxa es completi en un termini de 14 mesos. D’aquesta manera, els pàrquings ubicats a les zones comunes del polígon disposaran de places electrificades. A més, aquests punts de càrrega estaran disponibles per a tots els clients de Wenea a través de la plataforma.

Enfocant-se en l’electrificació de la logística, aquest acord representa una valuosa aposta pel futur sostenible del polígon, on la CIM Vallès és un dels HUBs logístics més grans de Catalunya. Amb aproximadament 1.575.000 vehicles i 3.000 treballadors accedint al polígon anualment, la iniciativa cerca impulsar la mobilitat elèctrica i brindar solucions de càrrega eficients per a la creixent comunitat empresarial.

Sergi Palmada, delegat d’expansió a Catalunya de Wenea, va expressar “Wenea treballa intensament per portar les solucions de recàrrega a tots els sectors claus en la descarbonització del transport. La logística juga un factor fonamental. Hubs logístics com la CIM Vallès seran un referent en l’oferta de solucions d’infraestructura de recàrrega, permetent a flotes industrials de llarga, mitja distància i darrera milla carregar per prestar servei als entorns metropolitans de Barcelona”.

Isaac Albert i Agut, president i conseller delegat de CIMALSA, gestora de la CIM Vallès, destaca que “el transport, la mobilitat i la logística són activitats econòmiques i, per la seva pròpia naturalesa, són productores, en aquests moments, de moltes de les emissions d’aquests gasos. La nostra feina, el nostre desafiament, és saber trobar la manera de descarbonitzar, és a dir, de reduir de manera substancial l’ús de combustibles fòssils i contaminants a la cadena de transport i logística. sostenible. Cal descarbonitzar la logística i aquest és un pas més en aquesta direcció”

Totes dues parts esperen que aquesta col·laboració sigui un pas significatiu cap a la creació d’un entorn empresarial més sostenible i electrificat de la zona.

Fecha del Taller: