ZeptoLab escull Barcelona per reforçar el seu posicionament internacional en el sector del videojoc

L’empresa de videojocs i entreteniment Zeptolab s’ha instal·lat a Barcelona de la mà del Servei d’Aterratge Empresarial i el Departament de Promoció Internacional de Barcelona Activa.

Amb seu a Londres, està present en els principals mercats del sector, com els Estats Units, Europa, Xina, Índia i Amèrica Llatina. Amb l’objectiu de seguir reforçant el seu posicionament internacional, obre a la capital catalana la segona oficina a l’estranger des d’on operarà per a la resta del món.

Durant els últims anys, s’ha anat configurant a nivell local un ecosistema entorn del sector del videojoc. Barcelona compta amb una oferta de formació de grau i postgrau, talent emprenedor i professional i un teixit empresarial punter.

A més, fa un any, amb el suport municipal, es va posar en marxa Gamebcn, el primer programa d’acceleració de projectes de gaming que es converteix també en una incubadora d’startups. Un conjunt de factors que converteixen Barcelona en un entorn atractiu per a les empreses vinculades a aquest àmbit d’activitat.

Des de la seu de Barcelona, ZeptoLab preveu dissenyar i desenvolupar tres nous videojocs utilitzant tecnologia d’animació 3D i realitat augmentada. Els que ha creat fins al moment s’han descarregat més de 700 milions de vegades a tot el món.

La companyia, que ha comptat també amb l’assessorament de la consultora immobiliària Cushman & Wakefield en la recerca d’espai a la ciutat, obrirà l’oficina a la Torre Mapfre on ocuparà una planta sencera de 1.100 metres quadrats de superfície.

Fecha del Taller: