Xina Eastern avalua operar amb Espanya dues freqüències més a la setmana

L’aerolínia China Eastern està treballant en la possibilitat d’afegir almenys dues freqüències setmanals entre la Xina i Espanya a partir del proper any. La companyia amb base a Xangai és una de les majors aerolínies xineses que opera vols internacionals, domèstics i regionals.
Així ho ha confirmat el ministre d’Indústria, Energia i Turisme, José Manuel Soria, que ha assenyalat que les vuit operacions per setmana actuals “són molt escasses” en comparació amb la resta de països europeus.

En aquests moments, Espanya compta amb dues rutes amb Beijing, operades per Air Xina, des dels aeroports de Madrid-Barajas amb cinc freqüències setmanals i Barcelona-El Prat, amb tres freqüències a la setmana, en aquest cas, amb una escala tècnica a Viena; mentre Alemanya compta amb 50 freqüències setmanals; França amb 60 i el Regne Unit amb fins a 80 freqüències setmanals, consolidant els hubs de Frankfurt, Paris Charles de Gaulle i Londres Heathrow.

Xina Eastern avalua operar amb Espanya dues freqüències més a la setmana a partir de 2016

Preguntant sobre si alguna companyia aèria espanyola estudia unir Espanya amb el gegant asiàtic, el titular d’Indústria va afirmar que, tot i que sí s’està avaluant, no té “confirmació de que això passi aviat”.
“Això augmentarà el flux de turistes xinesos, el que és molt important per a Espanya perquè no és un turista que vingui a consumir el producte convencional del sol i platja”, va afirmar.
Soria va indicar que tot el que es faci per millorar la connectivitat aèria i agilitar els visats incrementarà els fluxos de mercats d’aquest tipus.

Font: hosteltur.com
Foto: Prayitno/ flickr

Fecha del Taller: