Wtransnet presenta a França les seves solucions per a empreses de transport amb alts volums de contractació

En plena expansió internacional, Wtransnet va participar en la Setmana Internacional del Transport i la Logística de París, on va presentar les seves solucions específiques dirigides a empreses amb alts estàndards de qualitat.

Sent França un mercat estratègic per als nostres transportistes i el principal receptor de mercaderies espanyoles, Wtransnet va acudir a la fira amb el seu catàleg de solucions per a empreses amb una forta demanda de proveïdors i que, més enllà de la mera contractació i assignació de càrregues, volen portar un control exhaustiu a nivell documental i operacional.

Durant el 2017, el 44% de les càrregues ofertades a la Borsa de Càrregues de Wtransnet per a l’exportació van tenir el seu destí a França, acumulant un creixement interanual del 78,6%. Per contra, el 39% de mercaderies ofertades amb destinació Espanya des d’Europa van correspondre a França, amb un 8% més d’activitat respecte al 2016.

D’aquesta manera, Wtransnet va acudir a la seva cita anual a París com la plataforma de transport que ofereix solucions integrals a les empreses de logística i transport, ja sigui per a contractacions espot o per a la recerca de col·laboradors, mitjançant la Borsa de Càrregues i Camions; la gestió documental i l’homologació de proveïdors de transport europeus, amb Doc & Data; i el seguiment en temps real de les ordres de càrrega amb Tracking Cargo.

Als serveis anteriors se’ls afegeix Qualis Logistics, la borsa de càrregues premium per a empreses de transport auditades que neix amb l’objectiu d’oferir una solució per a les empreses que, per la naturalesa de les càrregues que manegen o els mercats en què treballen, no poden operar en bosses de càrregues tradicionals.

Les empreses franceses busquen en Wtransnet transportistes espanyols que, tornant d’Alemanya, Benelux, Regne Unit o els països nòrdics, creuen França amb la possibilitat d’agafar càrregues al nord del país per a baixar al sud.

Fecha del Taller: