Wtransnet i VIIA llancen una bossa de càrrega multimodal

VIIA i Wtransnet han posat en marxa la primera Borsa de Càrregues logística, anomenada, VIIA + powered by Wtransnet, que facilita la utilització i contractació de serveis de transport combinat.

Wtransnet, companyia dedicada al desenvolupament i gestió de plataformes tecnològiques per a la contractació de transport i serveis logístics, i VIIA, filial del Grup SNCF Logistics que opera i comercialitza les Autopistes Ferroviàries, han llançat la primera borsa de càrrega multimodal per a la contractació d’operacions de transport combinat.

En l’actualitat, Wtransnet és present a 23 països d’Europa i Amèrica Llatina a través de més de 10.000 empreses col·laboradores. I VIIA opera dues autopistes ferroviàries: AFA, que enllaça la terminal d’Aiton, a França, amb la de Orbassano, a Itàlia, i Lorry-Rail, que enllaça Bettenbourg, a Luxemburg, i Le Boulou, a la frontera franco-espanyola.

Abans de final del 2015, VIIA obrirà una nova línia entre Calais i el Voló anomenada VIIA Britànica. A través dels seus serveis ferroviaris, VIIA vol arribar a oferir transferència multimodal a més de 500.000 camions per any d’aquí al 2020.

Font: BCL
Foto: http://www.wtransnet.com/

Fecha del Taller: