Wtransnet desenvolupa noves aplicacions per operacions de transport i logística

Wtransnet és una empresa que des del 1996 acompanya les empreses de transport i logística desenvolupant nous serveis i productes amb l’objectiu d’impulsar la contractació en el sector del transport per carretera en un entorn de seguretat i confiança.

Wtransnet, la principal borsa de càrregues del sud d’Europa, està desenvolupant nous projectes per al sector del transport i la logística. La companyia va ser pionera en llançar la primera borsa de càrregues amb sistema de coincidències i garantia de cobrament i, actualment, és la única del mercat que opera en temps real, relacionant càrregues i camions.

Durant l’any passat, Wtransnet va llançar l’aplicació CARGO Plus i el formulari exprés, donat que va detectar una tendència creixent de les empreses a voler treballar dins d’un cercle de col·laboradors de confiança. Les empreses de transport s’han adonat que, per ser competitius, necessiten basar la seva estratègia de creixement en col·laboracions estables amb partners que els aportin fiabilitat.

Com a conseqüència d’aquests moviments del mercat, Wtransnet va llançar CARGO Plus, una aplicació online que permet a cada empresa, de forma personalitzada, crear el seu propi sistema d’assignació de càrregues en un entorn privat de transportistes coneguts.

Un altre dels llançaments que ha tingut una gran acollida és el formulari ràpid per oferir càrregues. Ara és possible publicar càrregues a Wtransnet a través d’un formulari ràpid que permet fer ús de la informació d’ofertes anteriors o crear una nova oferta a partir de dades bàsiques. D’aquesta manera, s’ha aconseguit agilitzar el tràmit de publicació amb un estalvi de temps del 60%.

Per aquest any, Wtransnet està ultimant la posada en marxa de la seva App per a dispositius mòbils. Es tracta d’una aplicació plenament funcional que permetrà l’oferta de camions i la recerca de càrregues de forma optimitzada, de manera que l’usuari rebrà al mòbil un avís quan hi hagi resultats coincidents amb la seva recerca i podrà, a més, trobar càrregues en funció de la seva localització a temps real. L’App permetrà d’igual manera fer ús de la garantia de cobrament, sent l’única bossa de càrregues del mercat que permet assegurar el cobrament de les factures de forma instantània abans de carregar el camió.

A més, Wtransnet ha rellançat la borsa de magatzems i serveis logístics a Europa, bolsadealmacenaje.com, que va néixer l’any 2008 per donar resposta a les empreses del sector davant la necessitat de trobar magatzems.

Després d’una reestructuració de l’activitat, el Grup Wtransnet ha presentat aquesta web renovada que inclou, a més del cercador de magatzems, un cercador complet de serveis logístics, permetent trobar els serveis que més s’adapten a les necessitats de les empreses, com per exemple, self storage, emmagatzematge de mercaderies generals, productes químics, paletitzats, magatzems per a e-commerce, cross docking, picking, magatzems certificats, frigorífics, embalatge, etiquetatge, etc.

Actualment, Wtransnet ofereix nombroses solucions al sector del transport i la logística, més enllà de la recerca de càrregues i camions, com ara la contractació de proveïdors de confiança en un entorn privat, l’homologació i control de documentació, la promoció de acords de col·laboració a llarg termini i un punt de trobada per a empreses del sector mitjançant el seu cercador internacional.

Font: BCL
Foto: verelimon.es

 

Fecha del Taller: