Westwing compta amb un nou centre logístic a Tarragona

La plataforma de venda online de mobles i d’elements de decoració Westwing ha obert un nou centre logístic a Vilarrodona (Tarragona) de 10.000 m². L’obertura respon a l’aposta de la companyia pel mercat espanyol i és conseqüència de la necessitat d’ampliar la capacitat de l’anterior centre de 4.000 m² situat a la ZAL del port de Barcelona, des del qual la companyia venia operant durant els tres anys i mig anteriors.

Gràcies a aquestes noves instal·lacions, Westwing tindrà capacitat per duplicar les comandes que actualment processa.

Pertanyent al grup Westwing Group GmbH, la companyia opera actualment a 14 països amb 124 milions de socis a tot el món, als quals ofereix fins a 1.000 referències noves cada dia de més de 1.000 firmes, de les quals al voltant de 300 són espanyoles.

A més d’Alemanya i Espanya, estan presents en els principals mercats europeus, com Àustria, Bèlgica, França, Itàlia, Suïssa, República Txeca, Polònia, Eslovàquia i els Països Baixos i en mercats emergents com el Brasil, Rússia i Kazakhstan.

El 2014, els ingressos del grup van arribar als 183 milions d’euros, fet que suposa un creixement del 66% respecte a 2013.

Fecha del Taller: