Vopak Terquimsa ampliarà la seva terminal de Tarragona

Vopak Terquimsa ha aprovat l’inici dels treballs de construcció de la segona fase del projecte d’ampliació “Buenavista” de la terminal de Tarragona. La capacitat d’emmagatzematge d’aquesta segona fase serà de 27.500 m3, destinats a l’emmagatzematge de productes químics. Amb aquesta segona ampliació Vopak Terquimsa comptarà ja amb més de 40.000 m3 a l’ampliació del Moll de la Química, reforçant la seva posició de lideratge en el Port de Tarragona, amb més de 430.000 m3 de capacitat.

Aquesta segona ampliació és la conseqüència lògica de “la nostra ambició de créixer al Port de Tarragona, i està en línia amb els compromisos adquirits amb els nostres accionistes i amb l’Autoritat Portuària de Tarragona”, explica Eduardo Sañudo, director general de la companyia, i que ha donat a conèixer la notícia durant la celebració de la novena edició del GLOBAL SHE DAY, esdeveniment que la companyia holandesa Vopak celebra de manera simultània a les 66 terminals del grup a tot el món.

Amb aquesta nova capacitat volem “seguir atenent les necessitats dels nostres clients industrials ubicats al clúster químic de Tarragona, alhora que ens permet atraure nous fluxos que potenciïn el nostre paper com a hub de productes químics a la Mediterrània occidental” explica Sañudo.

La nova ampliació incorporarà l’última tecnologia en automatització industrial per permetre la realització d’operacions més segures i eficients, tot això sota els més alts estàndards d’eficiència mediambiental. Les característiques constructives de la nova capacitat permetran una alta flexibilitat per atendre les necessitats dels clients. Està previst que els treballs d’ampliació s’iniciïn aquest mateix mes d’abril i que la nova capacitat estigui operativa al llarg del segon trimestre de 2019.

Fecha del Taller: