United i Lufthansa planegen la cooperació en càrrega

United Airlines i Lufthansa estan planejant estendre la seva cooperació actual en els serveis de transport passatgers per incloure una col·laboració de càrrega per United Cargo i Lufthansa Cargo entre les rutes dels EUA i Europa.

Les dues companyies, totes dues membres del grup de 28 aerolínies de la xarxa ‘Star Alliance’, van dir que estaven “discutint una àmplia varietat de possibles elements de la cooperació prevista per crear una xarxa sense fissures per a la indústria del transport marítim, incloent, entre altres, l’alineació dels serveis de tecnologia de la informació (IT) i les instal·lacions d’emmagatzematge “.

Han conclòs que la cooperació prevista entre United Cargo i Lufthansa Cargo “crearia una xarxa de càrrega transatlàntica més eficient i global, augmentant les opcions i beneficis disponibles per als clients de càrrega”.

En una declaració conjunta d’ahir, les dues aerolínies van dir que l’aplicació d’aquesta cooperació de càrrega entre United i Lufthansa estava subjecta a la finalització de l’acord comercial i el compliment de les regulacions de la UE i dels Estats Units existents, juntament amb les aprovacions governamentals necessàries.

Setembre passat, Lufthansa Cargo va posar en marxa una aliança d’empreses de càrrega amb el també membre de Star Alliance ANA en els serveis entre Europa i Japó.

Pregunta Lloyd ‘s Loading List.com si Lufthansa Cargo preveu noves iniciatives de cooperació de càrrega entre Lufthansa i altres aerolínies de Star Alliance, la resposta del portaveu va ser: “Més col·laboracions són absolutament possibles, però no podem revelar més detalls sobre els socis potencials, terminis, etc. de moment. “

La cooperació prevista entre United Cargo i Lufthansa Cargo és la primera cooperació de càrrega entre les dues companyies, i no hi ha plans per ampliar la cooperació més enllà dels serveis transatlàntics – per exemple per a Amèrica Llatina.

“L’abast de la cooperació serà enviaments entre els EUA i Europa, i viceversa”, va confirmar un portaveu.

Al preguntar-li per què Lufthansa Cargo havia optat per associar-se amb United, Lufthansa va dir:

“United ja ha estat treballant molt a prop durant molts anys amb l’aerolínia de passatgers de Lufthansa, el que el converteix en un soci ideal també per Lufthansa Cargo. D’altra banda, la força i la posició – per exemple, en termes de qualitat – de United s’ajusta molt bé a Lufthansa Cargo “.

Quant a per què les dues aerolínies han revelat la seva cooperació ara, va dir: “Hem vist un molt bon desenvolupament i progrés de les converses amb United i, per tant, les dues parts es van sentir còmodes compartint la notícia.”

Més informació sobre l’alineació dels serveis de tecnologia de la informació i les instal·lacions d’emmagatzematge seria compartida en una data posterior, va dir.

Font: http://www.lloydsloadinglist.com/

Foto: Aleksander Markin / Flickr

Fecha del Taller: