Un nou servei de CMA CGM enllaça el port de Barcelona amb la costa Oest de Sud-amèrica

CMA CGM ha iniciat un servei marítim que enllaça els ports de Barcelona, València i Algesires amb la costa sud-americana del Pacífic. El nou servei, denominat Med Americas, substitueix el MGE-Medgulf, afegint noves escales directes en els ports de Manzanillo i Balboa (Panamà), Buenaventura (Colòmbia), Callao (Perú) i San Antonio (Xile).

Aquest servei connecta la Mediterrània amb el Golf de Mèxic, el Carib i la costa oest de Sud-amèrica amb una flota dedicada d’11 vaixells portacontenidors, amb escales setmanals en dia fix a Barcelona, València i Algesires.

Med Americas ofereix una àmplia oferta de connexions amb tots els països de la costa oest de Sud-amèrica: Equador, Xile, Perú, Colòmbia i Panamà.

La rotació d’aquesta nova línia marítima és la següent: Livorno, Gènova, Barcelona, València, Tanger Med, Caucedo, Kingston, Veracruz, Altamira, Houston, Nova Orleans, Kingston, Cartagena d’Índies, Balboa, Guayaquil, San Antonio, Callao, Guayaquil, Buenaventura, Manzanillo, Algesires, Malta i Livorno.

Fecha del Taller: