Toro Development trasllada la seu central de Taiwan a Barcelona

L’empresa emergent de capital francès Toro Development ha traslladat la seva seu central de Taiwan a Barcelona per estar més a prop del seu mercat objectiu, l’europeu. Des del 2007, Toro es dedica a l’àmbit ‘mobile wallet’, el sistema que permet fer el pagament de qualsevol import a tot tipus de comerços o transports a través dels telèfons intel·ligents i amb el màxim nivell de seguretat. Actualment, Toro Development està llançant una plataforma europea independent de ‘mobile wallet’ que inclou pagaments, fidelització i transport públic.

Per a l’obertura de la seu central a Barcelona, Toro ha comptat amb el suport de Catalonia Trade&Investment, l’àrea d’atracció d’inversió estrangera de la Generalitat de Catalunya.

Segons explica el CEO de Toro Development, Laurent Renard, la companyia ha optat per instal·lar-se a Catalunya i desplegar-hi la seva plataforma ‘mobile wallet’ perquè “és un dels llocs on el pagament per mòbil té una forta arrencada ja que els bancs de l’Estat espanyol porten molts anys invertint en el pagament contactless”. A més, Renard opina que  “Barcelona és la ciutat més dinàmica de l’Estat per a la indústria TIC ja que tant la Generalitat com l’Ajuntament han apostat pel sector mòbil i això es reflecteix en el fet que el Mobile World Congress se celebri a Barcelona fins el 2023”.

L’any 2015, Toro Development va facturar prop d’1,3 milions d’euros incrementant en més d’un 60% els ingressos de fa dos anys.

Fecha del Taller: