Thunder Power inverteix a Catalunya en un nou centre del vehicle elèctric

El grup tecnològic internacional Thunder Power, especialitzat en el sector dels vehicles elèctrics i amb seu a Hong Kong, ha anunciat l’obertura d’un centre d’R+D a Catalunya, que estarà operatiu al 2018.

Thunder Power, que farà una inversió inicial de 80 milions d’euros, posarà l’accent en l’enginyeria de producte relacionada amb el desenvolupament de nous models futurs en àmbits com els xassís, la dinàmica, els sistemes de transmissió o la gestió de bateries, així com en l’àrea de les tecnologies avançades (materials lleugers, conducció autònoma i connectada).

En una segona fase, el projecte contempla l’obertura a Catalunya d’una planta de producció per fabricar i produir el vehicle a tot Europa. Thunder Power preveu en una etapa inicial una inversió de 200 milions d’euros i la creació de 1.000 llocs de treball per la producció de les primeres sèries. D’aquesta manera, el hub de Thunder Power a Catalunya complementaria la planta de producció ubicada a la Xina (on es començarà a fabricar el vehicle a finals del 2018), les oficines centrals de Hong Kong i un centre de disseny a Itàlia.

Fecha del Taller: