Tercera edició del Màster d’Operacions Logistiques per a la industria química

La tercera edició del Màster en Direcció d’Operacions Logístiques de la Universitat Rovira i Virgili (URV) s’iniciarà al mes d’octubre i, amb una durada de 2 anys, és l’única titulació universitària amb una orientació cap a la logística dels productes i processos de la indústria química i les activitats en els ports. A més, respon a la demanda de professionals especialitzats en aquest sector que hi ha al territori i compta amb la col·laboració de la Fundació URV, l’ICIL i el Port de Tarragona.

Montse Adan, directora de Comunicació i Imatge del Port de Tarragona va subratllar durant la presentación que el màster en Direcció d’Operacions Logístiques és una oportunitat per donar eines als professionals del sector logístic, davant la demanda que existeix actualment al territori.

Enric Mañé, director tècnic del màster va indicar que aquest programa formatiu també compta amb més de 100 hores de pràctiques en empreses del sector, i va comentar que el 73% dels alumnes de la primera edició ja estan treballant al sector.

Finalment, Màrius Calvet, director d’Estratègia i Metodologia en l’Institut d’Intangibles, va realitzar una ponència sobre la teoria de les limitacions en l’entorn empresarial, i com saber optimitzar la gestió integral de les empreses. En la seva intervenció, Calvet va destacar que “en l’organització s’han de tenir en compte capitals a banda del capital financer, com són el capital humà, relacional i organitzacional” d’aquesta manera, s’integra una proposta de gestió integral i simultània en les organitzacions.

Fecha del Taller: