Tecnocampus celebra la graduació dels màsters universitaris en Logística, Cadena de Subministraments i Negocios ien Emprenedoria i Innovació

El TecnoCampus va celebrar el passat divendres 17 de juliol la graduació de la primera promoció del Màster Universitari en Logística Cadena de Subministraments i Negocis Marítims, i la desena del Màster en Emprenedoria i Innovació, títols oficials de la Universitat Pompeu Fabra.

Amb totes les mesures de seguretat, respectant les distàncies establertes, es va realitzar el lliurament de diplomes als estudiants del Màster Universitari en Emprenedoria i Innovació i a la primera promoció del Màster Universitari en Logística Cadena de Subministraments i Negocis Marítims.

L’acte va estar presidit pel director general del TecnoCampus Josep Lluís Checa, i va comptar amb l’assistència del director de l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa del TecnoCampus, Josep Maria Raya, i dels directors dels respectius programes, Giovanni Giusti i Jesús Martínez.

En els seus parlaments, tots van coincidir en que ha estat un any molt difícil per a les dues parts, tant per a la Universitat -equip docent i administratiu- com per als estudiants, que han hagut de adaptar-se de forma immediata a un nou sistema de classes en línia i a un conjunt d’avaluacions molt diferents de les que es realitzaven anteriorment, però amb la mateixa rigorositat i qualitat que exigeix ​​un títol oficial d’una Universitat tan prestigiosa com la UPF. Per aquest motiu van dedicar una especial felicitació a tots els integrants d’aquesta promoció.

En el cas de logística, es van graduar 28 estudiants de 7 nacionalitats, que majoritàriament ja estan treballant en importants empreses de el sector, i dels quals un grup important ha tornat als països d’origen, on esperen posar en pràctica les competències adquirides en aquest màster. Per part dels graduats, el parlament el va realitzar l’estudiant Valentina Salinas, que també és col·laboradora de l’empresa Bytemaster, i que va agrair a la Universitat tot el que han après i va destacar la importància de les relacions humanes i de la feina en equip que van construir entre companys al llarg de el curs acadèmic.

En el cas del Màster en Emprenedoria i Innovació, els representants en l’acte dels 50 nous titulats van ser Maria Victòria Garcia Castro i José Luis Motta, que van destacar l’esforç realitzat i els coneixements i experiències adquirides en el curs en el camp de l’emprenedoria.

Fecha del Taller: