Tech Barcelona s’uneix a la segona edició de BNEW

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona(CZFB) i Tech Barcelona han signat un conveni de col·laboració per a la propera edició de la Barcelona New Economy Week (BNEW), que tindrà lloc del 5 al 8 d’octubre. A través d’aquest acord, Tech Barcelona aportarà el seu know how en la promoció de Barcelona com a hub tecnològic internacional, així com en la promoció de la innovació entre els diferents agents que composen l’ecosistema emprenedor de la ciutat. L’associació tindrà un paper destacat al BNEW Digital Industry, vertical que ja va estar present en la primera edició de l’esdeveniment.

En l’acte de signatura, que ha tingut lloc a les oficines de CZFB, han estat presents Miquel Vicente, president de Tech Barcelona, i Pere Navarro, delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona i president de BNEW.

Pere Navarro ha assenyalat que “BNEW creix amb les aportacions i l’experiència d’associacions com Tech Barcelona, amb la qual el CZFB comparteix objectius com el de projectar internacionalment Barcelona i la seva àrea metropolitana, i que ens va a aportar valor en l’àmbit tecnològic i emprenedor”. Així mateix, també destaca que “el CZFB és conscient que la indústria està vivint una era de disrupcions tecnològiques que donen lloc a nous reptes i oportunitats per a les nostres empreses i indústries, i a través de la vertical de Digital Industry aportarem respostes a aquestes noves tendències”.

Per la seva banda, Miguel Vicente ha destacat que “des de Tech Barcelona treballem per potenciar l’ecosistema d’innovació digital i tecnològic que es genera des de les startups i empreses més innovadores i que ja s’ha consolidat com un motor de transformació i creixement de l’economia. Ara és imprescindible connectar a les noves empreses tecnològiques amb la indústria tradicional, i BNEW serà de nou una bona ocasió per compartir coneixement i experiències”.

BNEW Digital Industry

Amb un format B2B totalment innovador, 100% professional i híbrid, BNEW va crear un precedent tecnològic en la seva primera edició en què es van generar més de 160 hores de contingut en línia, repartides en els cinc sectors d’activitat presents al BNEW: Logística, e-Commerce, Indústria Digital, Zones Econòmiques i Real Estate. Aquest any es duplicaran els sectors afegint noves àrees de caràcter més transversal: Mobility, Sustainable, Talent, Science i City.

BNEW Digital Industry és un dels verticals destacats i que ja va comptar amb protagonisme en la primera celebració de l’esdeveniment. Per a la segona edició, aquest sector tractarà temes sobre tecnologies de fabricació, entorns híbrids i multinúvol en el sector industrial, arquitectures informàtiques avançades, 5G i solucions sostenibles en 3D. La híper automatització en la producció, la societat 5.0, l’univers dels qubits i la computació quàntica seran altres dels temes que es tractaran.

Fecha del Taller: