TCB Railway incrementa més d’un 15% el seu tràfic de contenidors a Barcelona

TCB Railway, companyia de transport ferroviari de mercaderies pertanyent a Grup TCB, va incrementar un 16,6% el tràfic de contenidors de mercaderies al Port de Barcelona durant els primers nou mesos de l’any. Entre gener i setembre, va operar 109.873 TEU, quan en el mateix període de l’any passat el volum mogut va ser de 94.218 TEU.

L’empresa preveu superar els 140.000 TEU a finals d’any, xifra que suposaria un rècord per TCB Railway i que superaria els volums de l’any passat en aproximadament un 10%. La companyia basa el seu creixement en oferir serveis a mida i de qualitat als seus clients, que mitjançant el transport intermodal tenen accés als mercats interiors d’Espanya a través dels ports secs. La reactivació de les importacions i les exportacions és un dels factors que expliquen l’ascens d’aquest mode de transport de mercaderies.

“Basem el creixement de TCB Railway en estar en contacte constant amb els nostres clients, iniciar nous projectes, incrementar la freqüència de ferrocarrils, obrir nous mercats i corredors en un intent per aconseguir la màxima eficiència. Això explica el creixement sostingut de TCB Railway des de la seva fundació el 2006 “, assenyala Xavier Moliné, director general de TCB Railway.

El ferrocarril augmenta el hinterland del Port de Barcelona gràcies als corredors que connecten la Terminal de Contenidors de Barcelona (TCB) amb Saragossa, Azuqueca (Guadalajara), Monzón (Osca), Villafría (Burgos) i Vitòria (Àlaba). A més, la companyia estudia establir nous corredors.

Fecha del Taller: