Acceso intranet
NOTICIA | Publicado el 03 jun 2021

Smart Ports 2021: sostenibilitat, multimodalitat, agilitat, resiliència i transparencia

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

La tercera edició d’Smart Ports: Piers of the Future, una iniciativa del Port de Barcelona en què es mostren al món els avenços en digitalització i sostenibilitat dels ports, se celebrarà enguany els dies 16 i 17 de novembre. Com les anteriors edicions, l’Smart Ports s’organitza en el marc de l’Smart City Expo World Congress i s’oferirà en format online televisiu a través de la seva pròpia plataforma smartports.tv.

Smart Ports: Piers of the Future 2021, que compta amb la participació dels ports punters en l’àmbit de la innovació -Anvers, Barcelona, Busan, Hamburg, Los Angeles, Montreal i Rotterdam-, treballarà sobre els cinc atributs que han de caracteritzar un hub logístic avançat i competitiu, segons el IV Pla Estratègic del Port de Barcelona 2021-2025: sostenibilitat, multimodalitat, agilitat, resiliència i transparència.

En aquest sentit, el programa d’aquest esdeveniment debatrà aspectes com la transició energètica als ports i a la indústria marítima; l’e-mobility i el seu desenvolupament a les ciutats portuàries; la digitalització en tots els àmbits del transport i la logística; i l’Economia Blava, amb l’objectiu de donar a conèixer totes les potencialitats socials i econòmiques que ofereixen avui els ports i la seva activitat associada.

Les edicions anteriors va ser un èxit de participació i l’Smart Ports 2020 va rebre més de 6.500 usuaris únics i 20.000 visites en directe provinents de 94 països. El programa complet de l’edició d’enguany, que s’organitza en col·laboració amb Port Technology International, estarà disponible properament a la plataforma smartports.tv, on també poden consultar-se els continguts de les dues edicions passades.

https://smartports.tv

 

Newsletter

Ver histórico

Si quieres recibir nuestra newsletter

Mediante el envío de este formulario acepta la política de privacidad y condiciones de uso.

Recuerde que recibirá un email para completar la validación a la cuenta indicada

Media

Ver todo

SUPPLY.NET nº 5 – BCL – ICIL

REPORT