Smart Ports 2021: sostenibilitat, multimodalitat, agilitat, resiliència i transparencia

La tercera edició d’Smart Ports: Piers of the Future, una iniciativa del Port de Barcelona en què es mostren al món els avenços en digitalització i sostenibilitat dels ports, se celebrarà enguany els dies 16 i 17 de novembre. Com les anteriors edicions, l’Smart Ports s’organitza en el marc de l’Smart City Expo World Congress i s’oferirà en format online televisiu a través de la seva pròpia plataforma smartports.tv.

Smart Ports: Piers of the Future 2021, que compta amb la participació dels ports punters en l’àmbit de la innovació -Anvers, Barcelona, Busan, Hamburg, Los Angeles, Montreal i Rotterdam-, treballarà sobre els cinc atributs que han de caracteritzar un hub logístic avançat i competitiu, segons el IV Pla Estratègic del Port de Barcelona 2021-2025: sostenibilitat, multimodalitat, agilitat, resiliència i transparència.

En aquest sentit, el programa d’aquest esdeveniment debatrà aspectes com la transició energètica als ports i a la indústria marítima; l’e-mobility i el seu desenvolupament a les ciutats portuàries; la digitalització en tots els àmbits del transport i la logística; i l’Economia Blava, amb l’objectiu de donar a conèixer totes les potencialitats socials i econòmiques que ofereixen avui els ports i la seva activitat associada.

Les edicions anteriors va ser un èxit de participació i l’Smart Ports 2020 va rebre més de 6.500 usuaris únics i 20.000 visites en directe provinents de 94 països. El programa complet de l’edició d’enguany, que s’organitza en col·laboració amb Port Technology International, estarà disponible properament a la plataforma smartports.tv, on també poden consultar-se els continguts de les dues edicions passades.

https://smartports.tv

 

Fecha del Taller: