Segro adquireix 5,6 hectàrees de sòl industrial a Barcelona

Segro ha dut a terme la seva primera adquisició a Espanya, amb la compra d’un sòl industrial de 5,6 hectàrees a prop de Barcelona. L’operació s’ha efectuat a través de l’Associació Logística Europea Segro (‘SELP’) per 10,4 milions d’euros. L’emplaçament té la possibilitat de promoure fins 36.800 m2etres quadrats de plataformes logístiques i d’emmagatzematge.

La propetat és a la zona industrial de Martorelles, a uns 20 quilòmetres al nord-est de Barcelona, a prop de l’autopista A7 i AP7, que connecta amb França i la xarxa nacional d’autopistes. Actualment el solar està ocupat per un edifici industrial en desús, que serà enderrocat per donar pas a un nou desenvolupament amb qualitats d’última generació.

Martorelles és un enclavament idoni en el qual estan ubicades empreses com Coca Cola, per a les operacions tant de fabricació i distribució, o Mango, que està construint el seu centre de distribució de 460.000 metres quadrats només a 8 km de distància.

Segro ha estat assessorada per Estrada & Partners, empresa designada per a la comercialització de la plataforma logística.

Fecha del Taller: