Saudia Cargo afegeix París a la seva xarxa d’avions de càrrega a Europa

La companyia saudita ha ampliat la seva xarxa mundial amb un nou servei d’avió de càrrega a l’Aeroport de París/Charles de Gaulle, que ofereix dues freqüències a Jeddah i amb capacitat per transportar més de 100 tones.

Amb aquest nou vol a París, la companyia suma fins a 21 les destinacions cobertes en avió de càrrega entre els quals es troben Brussel·les, Amsterdam i Frankfurt.

A més dels actuals 12 vols setmanals de passatgers, els nous avions B747-400F de càrrega operen dues vegades per setmana a París/Charles de Gaulle, enfortint encara més la capacitat de càrrega aèria de l’aerolínia a Europa, oferint als clients més opcions i flexibilitat per transportar mercaderies entre Aràbia Saudita i França.

Per la seva banda, CRS Airlines, GSA (Agent General de Vendes) de Saudia Cargo per al mercat espanyol, ofereix serveis en RFS a París, que permeten connectar amb aquest nou avió de càrrega i consolidar la seva ja àmplia cobertura internacional.

Saudita Airlines Càrrec opera una àmplia flota d’avions de càrrega i comercialitza la capacitat dels seus avions de passatgers, aconseguint abastar una extensa xarxa mundial en contínua expansió.

Fecha del Taller: