Saba ven la ZAL Toulouse a CBRE Global Investors

Saba, a través de CPL, ha tancat un acord amb CBRE Global Investors per a la venda del seu parc logístic ZAL Toulouse per un import de 23 milions d’euros. Aquesta infraestructura logística, amb una superfície bruta de 20 hectàrees, és un referent del sud d’Europa gràcies a la seva excel·lent ubicació en un dels territoris amb major creixement econòmic de França, la regió de Midi-Pyrénées.

L’operació s’emmarca dins del pla estratègic de Saba de reordenació de la seva cartera d’actius i, al mateix temps, de creixement en l’activitat d’aparcaments, amb operacions significatives com el recent acord per a l’adquisició de la concessionària portuguesa CPE, que representa incorporar 15 nous aparcaments amb més de 8.000 places. Així mateix, Saba va culminar el 2014 dues operacions clau de creixement: el contracte de gestió i explotació dels aparcaments en 51 estacions de ferrocarril d’Adif, amb més de 22.700 places, i l’adjudicació del 60% de la companyia Bamsa, que gestionarà 26 aparcaments municipals al centre de Barcelona per un període de 25 anys.

Saba seguirà potenciant la identificació d’oportunitats de creixement orgànic i inorgànic, sent la diversificació geogràfica un dels objectius principals de la companyia, considerant també la rotació d’actius no estratègics. Tot amb la finalitat de convertir Saba en un referent a nivell internacional.

Fecha del Taller: