Roca Barcelona Gallery acollirà el programa de sostenibilitat de BNEW 2021

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) i Roca han signat un acord pel qual el Roca Barcelona Gallery, edifici de referència de la marca a nivell mundial, es convertirà en un dels emblemàtics escenaris de la propera edició de la Barcelona New Economy Week (BNEW). En concret, l’espai acollirà tots els continguts de BNEW Sustainability, una nova temàtica amb un plantejament més transversal.

Roca Barcelona Gallery es converteix així en BVenue Partner d’aquesta cita de referència amb un format híbrid i B2B, 100% professional, que tindrà lloc del 5 al 8 d’octubre a la ciutat comtal i que té com a objectiu reforçar l’impuls de la nova economia i destacar el paper de Barcelona com a agent del canvi i de la reactivació econòmica basada en la innovació.

En la signatura de l’acord, que ha tingut lloc en aquest emblemàtic edifici de la marca Roca, han estat presents Pere Navarro, delegat especial de l’Estat en el Consorci de la Zona Franca de Barcelona i president de BNEW; Blanca Sorigué, directora general del CZFB; i Xavier Torras, director de Comunicació i Marca Corporativa de Roca.

Pere Navarro ha destacat que “la sostenibilitat ja és un actiu imprescindible a tenir en compte en tots els sectors econòmics i socials. Per al Consorci de la Zona Franca de Barcelona era essencial incorporar aquest nou vertical en la segona edició de BNEW i estem orgullosos de poder comptar amb l’aliança de Roca Barcelona Gallery, amb els qui compartim el mateix interès per la sostenibilitat, per a dur a terme totes les sessions de contingut sobre aquesta matèria”.

Per part seva, Xavier Torras ha assenyalat que “des de la seva creació el 2010, Roca Barcelona Gallery s’ha consolidat com un espai de trobada i reflexió sobre els reptes transversals que marquen el desenvolupament de la nostra societat, amb la participació de professionals de disciplines molt diverses. Sens cap dubte, la sostenibilitat és un dels reptes més rellevants a nivell global, així que aquest acord és per a nosaltres una gran oportunitat de continuar contribuint al debat i la conscienciació social”.

Una segona edició amb el doble de temàtiques i 800 speakers

Després de comptar en la seva primera edició amb la participació de prop de 11.000 assistents de 111 països diferents, BNEW torna amb el seu format B2B totalment innovador, 100% professional i híbrid, i afronta la seva segona edició amb una ambiciosa agenda d’activitats i el doble de temàtiques. La gran cita econòmica amplia el seu programa fins a deu àrees temàtiques: Mobility, Sustainability, Talent, Science i City, com a novetat, juntament amb Logistics, Digital Industry, Ecommerce, Economic Zones i Real Estate, ja presents en la primera edició. Alhora, el CZFB també preveu ampliar el número de speakers i passar dels 389 als 800 en aquesta nova edició.

El BNEW Sustainability posarà el focus en temàtiques com la moda i la sostenibilitat, les energies renovables, el futur de la indústria alimentària, el canvi climàtic, la gestió de residus o el lideratge femení dins de projectes sostenibles.

La segona edició de BNEW també continuarà apostant per la internacionalització com a element clau, així com per la generació de negocis a través del networking 100% virtual utilitzant intel·ligència artificial, casant interessos i posant en contacte de manera directa a l’oferta i la demanda. Igualment, a l’espai del BVillage, les empreses participants podran realitzar presentacions per videoconferència dels seus productes o serveis, així com interrelacionar-se amb els assistents.

Ja estan obertes les inscripcions a l’esdeveniment, gratuïtes fins al 6 de setembre en el següent enllaç: https://go.pardot.com/e/541322/registration-html/335b3hf/1235512948?h=D2kCB_Oe3ZRK3RawSQ7u48JwaMT4ZESwHxRKevqcapI

 

Fecha del Taller: