Rhenus Tetrans obre una plataforma logística al Prat de Llobregat

Rhenus Tetrans, operador especialitzat en transport intermodal que pertamy al Grup Rhenus, ha llogat una plataforma logística de 7.737 metres quadrats de superfície total construïda destinada a l’emmagatzematge a la localitat del Prat de Llobregat.

Es tracta d’una plataforma logística de transport amb oficines que disposa de 54 molls de càrrega per a vehicles pesants, a més d’una àrea d’emmagatzematge per a mercaderia industrial i refrigerada positiva, així com un recinte de la divisió de Fashion Logistics, entre altres prestacions.

L’immoble es troba situat al Parc Empresarial Mas Blau II, al municipi del Prat de Llobregat, a 5 minuts de l’aeroport i a 10 del Port de Barcelona. Es tracta d’un polígon de referència, en el qual hi ha 55 empreses instal·lades i on predomina el sector serveis amb una activitat majoritària de transport.

La consultora immobiliària Estrada & Partners ha assessorat a Rhenus Tetrans en l’arrendament de les instal·lacions, mentre que la consultoria immobiliària Aguirre Newman ha assessorat a la propietat.

Rhenus Tetrans ofereix serveis transport multimodals i intermodals. Amb seu central a Barcelona, opera a la Península Ibèrica i Illes íntegrament.

Fecha del Taller: