Qatar Airways dobla la freqüència diària dels seus vols a Barcelona

Qatar Airways ha reforçat els seus vols al mercat espanyol amb la incorporació d’11 freqüències setmanals entre Espanya i el seu centre d’operacions a Doha, el que representa un augment del 65% en la capacitat des del mes de novembre de 2014 fins al juliol de 2015.

Així, amb els 11 serveis addicionals, Qatar Airways oferirà a partir del mes de juliol un total de 7.280 seients des de Barcelona, utilitzant en aquesta ruta un Airbus A330-200, amb dos serveis diaris a Barcelona i Madrid.

Qatar Airways també ha augmentat les freqüències setmanals entre l’aeroport de Barcelona- El Prat i l’aeroport internacional de Hamad a Doha de 10 a 14, amb la qual cosa la companyia està oferint un servei diari amb dues sortides.

En el seu compromís amb Espanya, al setembre de 2014 Qatar Airways va signar un acord amb Vueling, permetent a l’aerolínia qatarí augmentar el nombre de passatgers cap a i des d’Europa, a més de reforçar l’eix de Vueling a Barcelona .

La col·laboració entre les dues aerolínies també millora el trànsit trans-europeu, oferint connexions a més llarga distància.

Fecha del Taller: