Punts de recàrrega per a vehicles elèctrics a les estacions d’FGC

Les estacions de Martorell Enllaç, Sant Cugat i Sant Quirze de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ja compten amb els primers punts de recàrrega per a vehicles elèctrics. En els propers mesos, se n’acabaran d’instal·lar a Igualada (línia Llobregat-Anoia) i Volpelleres (línia Barcelona-Vallès).

Els punts de recàrrega instal·lats permeten als usuaris de FGC deixar connectat el vehicle elèctric a la zona de recàrrega de les estacions, mitjançant el sistema de targetes RFID LIVE, fàcil i intuïtiu.

La instal·lació és fruit de l’acord de col·laboració signat entre el Departament de Territori i Sostenibilitat, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, el Clúster d’Eficiència Energètica (CEEC), el Clúster Railgrup, l’associació catalana promotora del vehicle elèctric Volt-Tour, i les empreses Simon, ImesAPI i Empark per tal de realitzar un projecte pilot d’instal·lació de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics a diversos aparcaments de les estacions de FGC que faciliti l’intercanvi modal, a més de fomentar una mobilitat amb menor incidència sobre el medi atmosfèric urbà.

Fecha del Taller: