Acceso intranet
NOTICIA | Publicado el 04 ene 2022

El president de Puertos del Estado visita el Port de Barcelona

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

El president de Puertos del Estado, Álvaro Rodríguez Dapena, ha visitat avui el Port de Barcelona, on ha estat rebut pel president del Port de Barcelona, Damià Calvet; el director general, José Alberto Carbonell, i el cap del Gabinet de Presidència i Relacions Institucionals, Joan Pere Gómez Comes.

En la trobada, s’ha celebrat una reunió de treball en la qual, entre d’altres aspectes, s’ha tractat els reptes de futur del Port de Barcelona i les perspectives econòmiques, socials i ambientals per aquest nou any.

En la primera visita que realitza al Port de Barcelona com a nou president de Puertos del Estado, Rodríguez Dapena ha signat el llibre de visites i ha estat obsequiat amb una rèplica del miraestels, l’escultura de Robert Llimós que sura a les aigües del Port Vell.

El president de Puertos del Estado ha pogut conèixer les instal·lacions portuàries a través d’una visita marítima i saludar tres dels presidents de les Associacions Portuàries de Barcelona, els membres del Comitè Executiu i la presidenta del Comitè d’Empresa, Soraya Díaz.

Álvaro Rodríguez Dapena va ser nomerat president de Puertos del Estado el mes de novembre passat. És doctor enginyer de Camins, Canals i Ports i portava més de vint anys desenvolupant la seva tasca a Puertos del Estado.

Newsletter

Ver histórico

Si quieres recibir nuestra newsletter

Mediante el envío de este formulario acepta la política de privacidad y condiciones de uso.

Recuerde que recibirá un email para completar la validación a la cuenta indicada

Media

Ver todo

La integración de los ODS en la estrategia de las empresas del sector logístico

REPORT