Prologis lloga 34.600 metres quadrats a Barcelona

Prologis ha signat tres acords de lloguer amb diferents empreses; la suma de les tres operacions superen els 34.000 metres quadrats de superfície.

D’una banda, Proplogis ha arrendat 20.500 metres quadrats al GrupoUno CTC al Prologis Park Sant Boi; d’altra banda, 8.550 metres quadrats a Naeko Logístics al Prologis Park Subirats i, finalment, 5.550 metres quadrats a Julià Grup al Prologis Park Fogars.

Amb aquestes operacions la companyia arriba a una taxa d’ocupació del 97,5% a Catalunya i del 95% a l’estat espanyol.

GrupoUno CTC, empresa del sector de l’externalització, ha triat Prologis Park Sant Boi per la seva proximitat al Port de Barcelona, la seva posició a peu de l’autopista C-32 i la disponibilitat immediata d’instal·lacions modernes. La consultora Polígons ha estat l’encarregada de l’assessorament d’aquesta operació.

Naeko Logístics, companyia de serveis logístics especialitzats, ha triat Prologis Park Subirats pels seus excel·lents accessos des de l’Autopista AP-7, que connecta el parc amb la frontera de França, Barcelona i la resta d’Espanya també a través de l’Autopista AP-2.

Julià Grup, fabricant de mobles, estén la seva presència a Prologis Park Fogars, on fins a la data tenia llogat una nau de 11.700 metres quadrats. La consultora immobiliària Estrada & Partners ha estat l’encarregada de l’assessorament d’aquesta operació.

Fecha del Taller: