Prologis desenvolupa 80.000 m2 a Catalunya

Prologis iniciarà el desenvolupament de 80.000 metres quadrats a la Bisbal del Penedès (Catalunya), dels quals 53.500 metres quadrats seran per a un edifici clau en mà per Logiters, una filial espanyola de l’operador ID Logistics. Aquest projecte en particular serà la promoció clau en mà més gran fins al moment desenvolupada a Catalunya i la primera promoció de Prologis en el mercat logístic de Barcelona des de 2009.

Els 26.500 metres quadrats restants es desenvoluparan a risc, i es preveu que es completin al mateix temps que la primera fase de l’edifici per Logiters en el tercer trimestre de 2017. La 2a fase de l’edifici clau en mà serà lliurada en el tercer trimestre del 2018.

Tots dos immobles suposen l’expansió de Prologis Park Penedès, un parc logístic situat al cor de la regió del Penedès i pròxim a Barcelona, sent un dels corredors logístics més importants d’Espanya, en el qual actualment Prologis compta amb la gestió de més de 180.000 metres quadrats d’actius immobiliaris repartits entre Prologis Park La Granada, Subirats i el mateix DC1 a Penedès.

Aquest nou projecte de Prologis es desenvoluparà sobre una parcel·la de 126.000 metres quadrats, situada sobre l’autopista AP2 que connecta a Barcelona i Madrid i molt propera a la intersecció amb l’AP7 en direcció a València.

Els immobles compten amb àmplies zones de maniobra de camions i d’aparcament de vehicles lleugers i pesats. Així mateix, han de disposar d’equipament de lluminàries LED, el que suposarà un estalvi aproximat a les empreses usuàries del 40% del consum elèctric, i l’equipament del sistema més eficient en extinció d’incendis per a aquest tipus d’immoble, entre altres avantatges.

Fecha del Taller: