Professionals italians realitzen un curs MOST Management de la 2E3S

Els 21 professionals del sector logístic d’Itàlia van participar en el primer curs MOST Management per a professionals de la temporada a bord d’un vaixell ro-pax de Grimaldi Lines en el servei entre Civitavecchia i Barcelona.

El grup que ha dut a terme el curs MOST Management estava integrat per representants de Grimaldi Lines, IB Consotrium Innovació, Mec Shipping i Logistics, Arcese Trasporti, Kortimed, Intermodal Trasporti, Terminal Traghetti Napoli, Nicolosi Trasporti, Partenó Grup, Transisole, Sud Trasporti , Sarlog Trans Itàlia, Gomma – Merlini Grup i Discovery Shipping.

Especialment orientat a professionals, aquest curs va representar una oportunitat única per fer networking, descobrir les operacions de transport marítim de curta distància de primera mà i conèixer la política europea de transport. El curs ha estat patrocinat per l’Associació Italiana dels Ports (Associazione dei Porti Italiani – Assoporti), CONFITARMA (Confederazione italiana Armatori), Rete Autostrade Mediterranee (RAM), Trasporti & Lavoro i l’European Shortsea Network.

Durant la tardor, la 2E3S també ha planejat cursos de formació per als professionals procedents d’Espanya (24-27 d’octubre), França (27-29 de novembre) i Portugal (11-15 de desembre). Els cursos generalment pràctics tindran com a objectiu proporcionar una visió global i internacional del transport intermodal en els països de la conca mediterrània.

Fecha del Taller: