Ports de la Generalitat promou els ports comercials a la fira Multimodal de Birmingham

L’empresa pública Ports de la Generalitat ha promogut aquests dies els ports de Palamós (Baix Empordà), Vilanova i la Geltrú (Garraf), Sant Carles de la Ràpita (Montsià) i un dels molls del port industrial d’Alcanar (Montsià), a la fira Multimodal de Birmingham (Regne Unit), per donar a conèixer aquestes instal·lacions portuàries especialitzades en carrega general, els seus equipaments i el parc de maquinària de què disposen per operar mercaderies, així com potenciar l’arribada de nous productes i ajudar a captar més activitat econòmica al territori.

La fira Multimodal és el principal esdeveniment de gestió del transport de mercaderies, la logística i la cadena de subministrament, que se celebra al Regne Unit i Irlanda. Aquest aparador europeu de la logística ha tingut lloc de l’1 fins al 3 de maig de 2018, a Birmingham.

L’acció comercial ha estat fruit de la col·laboració entre Ports de la Generalitat i Acció, l’agència per a la competitivitat de l’empresa, per impulsar accions comercials que incrementin la importació i l’exportació de mercaderies amb el mercat britànic i contribueixin a presentar Catalunya com a hub logístic de referència al sud d’Europa.

Durant la fira s’han mantingut reunions amb empresaris que operen mercaderia general per explicar-lis els punts forts que aquests ports ofereixen a les empreses en l’operativa de mercaderies. Aquests són ports especialitzats amb mercaderia general on treballen companyies consignatàries i estibadores amb molta experiència en el sector, que adapten l’operativa i el temps a les necessitats del client.

Aquesta acció comercial forma part de la línia estratègica engegada per Ports per impulsar els diferents sectors que es desenvolupen en els ports gestionats per l’empresa pública. En aquest marc, és vol impulsar l’activitat comercial  i atreure nous tràfics aprofitant els hinterlands de les instal·lacions portuàries.

Fecha del Taller: