Ports de la Generalitat i TecnoCampus impulsen la formació, la investigació i la tecnologia en l’àmbit portuari

Ports de la Generalitat i TecnoCampus han signat un acord  que té per objectiu aprofundir les relacions científiques, tècniques i econòmiques d’ambdues institucions, per establir actuacions conjuntes adreçades a la comunitat universitària que s’especialitzi en l’àmbit portuari. En l’àmbit dels ensenyaments universitaris, el TecnoCampus imparteix el Grau en Logística i Negocis Marítims, titulació oficial de la Universitat Pompeu Fabra pionera i única en el seu àmbit a Catalunya.

L’acord ha estat signat per la gerent de Ports de la Generalitat, Dolors Rodríguez, i el president de la Fundació TecnoCampus, Miquel Rey.

A través d’aquest conveni s’organitzaran activitats comunes relacionades amb la generació, gestió, transferència i difusió del coneixement en matèries docents relacionades amb el mar i les activitats portuàries.

També es cooperarà amb programes de formació i capacitació d’estudiants i professionals dels camps de la salut, les ciències socials, les enginyeries i l’atenció a les persones amb discapacitat i/o dependència que vulguin aprofundir en aspectes específics de l’àmbit marítim. I es promouran programes i projectes de recerca i desenvolupament en què Ports de la Generalitat coopera amb els seus professionals i col·laboradors. Així mateix, la Fundació TecnoCampus col·labora amb els professionals dels seus centres universitaris, i amb la secció de projectes i transferència tecnològica

Finalmente, també es col·laborarà en les activitats desenvolupades conjuntament en dominis com ara, la transferència del coneixement, l’emprenedoria, la innovació, la creació i localització d’empreses i la borsa de treball.

Fecha del Taller: