PIMEC crea la nova sectorial PIMEC Logística

PIMEC Logística aplega un seguit d’empreses de diferents àmbits del sector en un sentit ampli, des del transport fins a la manipulació o l’embalatge.

PIMEC ha constituït la nova sectorial de logística i cadena de subministrament, que aplega i dóna visibilitat a un àmbit d’activitat cabdal a Catalunya. La privilegiada situació geogràfica del país i la seva dotació d’infraestructures, com el port i l’aeroport, fan de la logística un dels eixos fonamentals de l’economia catalana, que no comptava, però, amb l’articulació i visibilitat que li corresponien.

PIMEC Logística tindrà com a missió la de contribuir a millorar la competitivitat de la petita i mitjana empresa mitjançant la vertebració, dinamització i modernització de la cadena de subministrament. Per això, la sectorial entén l’àmbit logístic en un sentit molt ampli, incloent-hi no només el transport i l’emmagatzematge sinó també serveis externs de manipulació, empaquetat, etc. Alhora, PIMEC Logística treballarà en àmbits relacionats com la mobilitat o la política d’infraestructures.

El president de PIMEC Logística, l’empresari Ignasi Sayol, assenyala que “la nostra sectorial treballarà sobre els eixos clau del coneixement, la tecnologia i la representativitat”. De manera immediata, la sectorial prepararà un pla estratègic que servirà com a full de ruta del sector.

Font i foto: BCL

Fecha del Taller: