Picking Farma construeix un nou centre logístic a Barcelona

L’operador logístic farmacèutic Picking Farma ha arribat a un acord amb l’empresa promotora Clapé perquè li construeixi a Polinyà (Barcelona), una nova plataforma logística, que li permetrà seguir el pla estratègic de creixement de la companyia. Picking Farma ofereix als laboratoris els serveis d’emmagatzematge i preparació de comandes, la gestió de retirada de mostres, la fabricació parcial de medicaments en envasos secundaris i la gestió del transport, entre d’altres.

L’edifici, que serà propietat de Clapé, es construirà en el Sector Industrial Llevant del municipi barceloní de Polinyà. Concretament, es tracta d’un terreny de 20.600 metres quadrats, on la superfície total construïda ascendirà als 13.100. El centre comptarà amb una zona de magatzem i un edifici d’oficines i serveis per als col·laboradors de Picking Farma. Es preveu que la instal·lació estigui enllestida a mitjans del 2016.

Amb aquest nou centre, Picking Farma disposarà de 40.000 metres quadrats, unes 70.000 posicions de palet i 2.500 posicions addicionals de palet a temperatura controlada de 02ºC a 08ºC.

Cushman & Wakefield ha estat l’encarregada d’assessorar la companyia barcelonina en la ubicació del nou espai.

Fecha del Taller: