Pegasus Airlines presenta la seva ampliada oferta de serveis per a la càrrega aèria a Barcelona

Els bons resultats de Pegasus Airlines a Espanya, l’activitat de la qual ha crescut un 20%, han motivat la presència al Centre de Càrrega Aèria de l’Aeroport de Barcelona-El Prat, de Nilan Gunatlaka, Regional Manager Middle East, Europe i Àfrica de Pegasus Airlines. El responsable de Pegasus Airlines va estar acompanyat per Jordi Piqué, director general de CRS Airllines, i de Toni Beato, director i responsable comercial de CRS Airllines. Des de març de 2014, aquest GSA gestiona la càrrega de l’aerolínia turca a Espanya, oferint un vol diari des dels aeroports de Barcelona i Madrid.

Nilan Gunatlaka va explicar davant un nodrit grup d’agents de càrrega i transitaris les facilitats per a la càrrega aèria que l’aerolínia ofereix en el seu aeroport hub de Sabiha Gökçen, situat a la part asiàtica de la ciutat d’Istanbul, capital econòmica de Turquia, així com la seva eficient connectivitat.

Això permet a Pegasus Airlines, a través del seu GSA CRS Airlines, ser una “opció fiable” per a la mercaderia que viatja des d’Espanya no només a Turquia, sinó a la resta de destinacions que la companyia cobreix a Rússia, Ucraïna, el Líban, Repúbliques centre-asiàtiques, i a països de Orient Mitjà com Emirats Àrabs o Qatar i Bagdad. Precisament, la capital de l’Iraq és l’últim destí que la companyia ha incorporat en el seu schedule i, per això, pot resultar una opció interessant per al teixit econòmic català.

Pegasus Airlines, companyia aèria privada turca, opera des de l’any 2005 com a proveïdor de serveis de càrrega aèria. L’aerolínia ofereix un total de 92 destinacions a 32 països, inclòs Espanya, on opera amb aeronaus Boeing 737-800 que confereixen una capacitat de càrrega aproximada de 50.000 quilograms mensuals.

CRS Airlines és un GSA fundat l’any 1994. A la Península Ibèrica compta amb presència pròpia a Barcelona, on té la seva oficina central, a més de Bilbao, Madrid, València, Lisboa i Porto. La companyia representa i gestiona la càrrega en el mercat ibèric de més de 30 companyies aèries, prestant serveis orientats a la càrrega general i altres especialitzats com xàrters, peribles, animals vius o càrregues dimensionades.

Fecha del Taller: