Operativa eficient i fred en el transport de medicaments

El passat dijous 9 d’abril va tenir lloc al  Consorci de la Zona Franca de Barcelona una nova jornada de la Comissió de Càrrega Aèria de BCL.

En aquesta ocasió es va tractar el sector farmàcia i la cadena de fred. Els ponents van destacar la problemàtica encara existent a dia d’avui en la cadena de fred, i possibles opcions de millora, ja sigui mitjançant certificació que impliqui millores de processos i serveis, solucions de manteniment de la cadena de fred i el seu control, o sistemes alternatius.

Les administracions públiques van mostrar conclusions d’un any d’aplicació de la nova normativa de BPD, destacant els punts clau per a la seva correcta aplicació des d’un punt de vista administratiu. Finalment, Laboratoris Ferrer va fer una ponència destacant els punts clau en la seva logística de medicaments, especialment per mode aeri, i els principals reptes que s’haurien de solucionar per fer créixer aquest tràfic a Barcelona des d’un punt de vista de Ferrer com a usuari del servei.

La jornada va ser un èxit amb més de 100 assistents i va comptar amb la participació del Sr. Francisco Rizzuto (IATA), el Sr. Andreas Seitz (Dokasch),  la Sra. Griselda Miralles (BDP Frío), el Sr. Basili Tresserras (Transports Teresserras), la Sra. Cristina Batlle i la Sra. Carmen Aramburu (Punt d’Inspecció Fronterera), el Sr. Salvador Cassany (Generalitat de Catalunya) i el Sr. Josep Vivó (Laboratoris Ferrer).

Font i foto: Secretaria BCL

Fecha del Taller: