Nous cursos tècnics de la 2E3S

Els nous cursos tècnics dirigits a professionals són innovadors i pioners a Europa. S’han creat amb l’objectiu d’oferir formació especialitzada complementària i alhora contribuir al desenvolupament professional dels participants. Aquest any, l’Escola obre les inscripcions a tres cursos tècnics a Barcelona.

El primer curs de l’any, del 20 al 24 de febrer, “Port operations and maritime trade logistics: solutions for solid and liquid bulks” se centrarà en la planificació, l’organització i la utilització dels recursos portuaris, especialment per a la gestió de càrregues a granel. Es presentaran diferents maneres de gestió i serveis d’alt nivell per als usuaris de ports i s’explicarà l’experiència de la gestió portuària del Port de Barcelona. Més informació: www.2e3s.eu/port-operations-maritime-trade-logistics/

Del 20 al 24 de març, serà el torn de la formació dedicada a un sector en expansió: el agrupatge marítim amb el curs “groupage and Consolidation Centres”. Els participants aprendran com funcionen les operacions de grupatge, els seus actors, la segmentació i les tendències del sector. També aprendran les claus per contractar i gestionar operacions eficients de grupatge porta a porta. Més informació: www.2e3s.eu/groupage-and- consolidation-centres-course /

Finalment, el curs “Temperature Controlled Supply Chains” tindrà lloc del 19 al 23 de juny i oferirà formació en transport a temperatura controlada. Els participants coneixeran de primera mà les infraestructures, els equipaments i les normatives aplicables al segment de les cadenes de subministrament dedicat a productes peribles. Més informació: www.2e3s.eu/temperature-controlled-supply-chains-course/

Eminentment pràctics, aquests cursos tècnics estan basats en la realitat del sector. Inclouen diverses visites a instal·lacions i operadors, a més d’estar impartits per professionals.

Paral·lelament, el 2017 l’Escola segueix oferint com cada any els seus cursos en logística intermodal marítima i ferroviària.

Cursos MOST (Motorways Of the Sea Training) en logística marítima, autopistes del mar i short sea shipping, amb 3 edicions: MOST Italy (setembre – data a confirmar), MOST Iberia (per a espanyols i portuguesos) del 21 al 24 d’octubre i MOST France del 25 al 28 de novembre.

Curs SURCO Operations I (Simple Use of Railway Connexions) en logística ferroviària i serveis ferro-portuaris de transport de mercaderies per a professionals espanyols del 3 al 6 de juliol.

Fecha del Taller: