Nou centre logístic de Picking Farma a Barcelona

L’operador logístic Picking Farma, amb seu a Santa Perpètua (Barcelona), avança en el seu projecte de posada en marxa d’un nou magatzem de Polinyà (Barcelona). Està previst que el centre estigui llest per a la inspecció d’entitat de distribució al mes de març i fins llavors es desenvoluparà l’equipament intern de la planta.

Cushman & Wakefield ha estat l’encarregada d’assessorar la companyia barcelonina en la ubicació del nou espai. El centre logístic té una planta de 11.300 m2, més dos altells de 790 m2 cadascun, de manera que suma una superfície de 12.880 m2 i amb capacitat per a uns 30.000 palets adequats per farma, amb temperatura entre els 15º i els 25º. La inversió per a la construcció de la nau logística arriba als 15 milions d’euros.

El magatzem se sumarà als que Picking Farma ja té a l’actualitat, disposarà llavors d’uns 70.000 buits de palets per a la indústria farmacèutica, cosmètica, veterinària i productes sanitaris. A més, dins els seus plans estratègics es troba donar el salt a Madrid a través d’una implantació pròpia, que es preveu per al proper 2018.

Aquest magatzem es convertirà en el més avançat tecnològicament, i podrà donar cobertura en serveis logístics per a la indústria farmacèutica i distribució a tot el sud d’Europa, amb terminis de lliurament a destí de 24h o 48h en funció del canal de distribució de cada client.

Fecha del Taller: