Acceso intranet

Noticias

NOTICIA | Publicado el 12 ago 2020 La Cambra reclama que es mantinguin els calendaris dels projectes per a les inversions en connectivitat i ampliacions de l’Aeroport de Barcelona

El model pel que cal treballar en els propers anys ha de contemplar actuacions a l’Aeroport de Barcelona com la terminal satèl·lit i l’ampliació de la tercera pista i la ciutat aeroportuària.

NOTICIA | Publicado el 07 ago 2020 Avança el Pla director urbanístic d’activitat econòmica del Baix Llobregat nord

Abasta els municipis de Martorell, Abrera i Sant Esteve Sesrovires, on ordena tres sectors d’activitat econòmica lligats a la logística, la indústria i els usos terciaris.

NOTICIA | Publicado el 06 ago 2020 Més de 55 empreses, emprenedors i autònoms de Catalunya es presenten al Hub Industrial de Mobilitat

Fins ara han arribat un total de 26 projectes, principalment per als sectors de l’energia, els vehicles lleugers i les dues rodes, però també nàutic i logístic.

NOTICIA | Publicado el 04 ago 2020 Les Cambres de Catalunya i la Unió de Polígons de Catalunya demanen una visió holística de la ponència d’energies renovables

Per fer front als compromisos de la transició energètica, Catalunya ha de posar en servei un mínim de 4.090 MW de nova capacitat de generació eòlica i 6.270 MW de nova capacitat de generació solar fotovoltaica durant els pròxims 10 anys.

NOTICIA | Publicado el 27 jul 2020 BNEW Logistics centrará sus debates en las oportunidades y amenazas post-Covid

La necesidad de promover alianzas público-privadas, el alcance y las restricciones de la tecnología, la sostenibilidad, la seguridad, la geolocalización o la repercusión del Bréxit serán objeto de discusión.

NOTICIA | Publicado el 27 jul 2020 LOGIS Empordà avança en la seva urbanització

Quan finalitzin les obres, CIMALSA posarà al mercat més de 328.000 m2 addicionals de sòl logístic urbanitzat que permetrà la implantació d’entre 12 i 15 empreses logístiques.

NOTICIA | Publicado el 24 jul 2020 Mercè Conesa: “A nivel de mercancías, ya ha pasado lo peor y ahora la tendencia es a la recuperación”

Las exportaciones aguantan el impacto del COVID-19 en el Port de Barcelona y se confirman como revulsivo para iniciar la recuperación.

NOTICIA | Publicado el 22 jul 2020 El Consorci de la Zona Franca refuerza su plan estratégico para impulsar la reactivación económica y social

El CZFB i les empreses implantades dins del seu àmbit d’actuació han aportat un total de 9.112 milions al PIB espanyol i han generat més de 137.000 llocs de treball.

NOTICIA | Publicado el 22 jul 2020 Nacen los Premios Nacionales de Movilidad

Con el apoyo del Ministerio de Transportes, Movilidad y Agenda Urbana, la Fundación CONAMA y la Real Academia de Ingeniería

NOTICIA | Publicado el 22 jul 2020 Level reiniciar vuelos desde Barcelona a Nueva York y Buenos Aires

La aerolínea retoma las operaciones desde Barcelona a Buenos Aires a partir del 1 de septiembre y a Nueva York desde el 9 de septiembre.

1 2 3 4 5 102

Newsletter

Ver histórico

Si quieres recibir nuestra newsletter

Mediante el envío de este formulario acepta la política de privacidad y condiciones de uso.

Recuerde que recibirá un email para completar la validación a la cuenta indicada

Media

Ver todo

Pacte per Barcelona. Un nou impuls per a la ciutat.

REPORT