Acceso intranet

Noticias

NOTICIA | Publicado el 22 oct 2020 El Port i la URV impulsen el Màster de Direcció d’Operacions Logístiques

Un màster dissenyat per aconseguir un alt nivell de coneixement i competència per accedir a la direcció d’operacions logístiques.

NOTICIA | Publicado el 22 oct 2020 L’Ajuntament i el Port de Barcelona es reuneixen amb les principals navilieres de creuers per analitzar la situació del sector davant la crisi COVID

El primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, i la presidenta del Port, Mercè Conesa, han transmès la predisposició de la ciutat a aprofitar la crisi Covid per fer l’activitat creuerística més sostenible i reduir al màxim les externalitats. 

NOTICIA | Publicado el 21 oct 2020 El sector vitivinícola català podria reduir un 28% la seva petjada de carboni amb la reutilització d’ampolles

El projecte reWINE ha presentat els resultats de la prova pilot d’un sistema sostenible de recollida, neteja i reutilització d’ampolles de vidre en el sector vitivinícola de Catalunya, que ha desenvolupat durant 20 mesos.

NOTICIA | Publicado el 20 oct 2020 Synergy, dos años operando en la Terminal TCM de Miranda de Ebro

En estos dos años, Synergy ha operado más de 500 trenes y movido más de 22.500 TEUs en este corredor ferroviario de Miranda de Ebro.

NOTICIA | Publicado el 20 oct 2020 Más de 330 millones de euros de inversiones portuarias en Tarragona hasta 2024

Josep María Cruset: La apuesta estratégica por la intermodalidad será determinante para el crecimiento del Port de Tarragona en los próximos años.

NOTICIA | Publicado el 20 oct 2020 El Port de Barcelona redueix un 20% la seva petjada de carboni

El Port es converteix en el primer del món en aconseguir l’estrella Lean & Green, distinció que s’atorga a les empreses que han reduït la petjada de carboni un 20% en 5 anys.

NOTICIA | Publicado el 16 oct 2020 El 10% dels clústers de tot Europa amb el màxim certificat d’excel·lència són catalans

Els clústers catalans Packaging Cluster, MODACC, Catalan Water Partnership, Beauty Cluster Barcelona i secpho han rebut el certificat Gold Label de l’European Secretariat for Cluster Analysis.

NOTICIA | Publicado el 16 oct 2020 Los tráficos del Port de Barcelona mantienen la recuperación iniciada el mes de julio

Durante septiembre se ha superado la cifra de contenedores llenos de exportación del mismo mes del año pasado, hecho que no se producía desde el inicio de la crisis provocada per la COVID-19.

NOTICIA | Publicado el 14 oct 2020 Inversió de 25 milions d’euros en incorporar tecnologies sostenibles en obres de millora a la xarxa viària

Les actuacions formen part del Programa de compra pública d’innovació de la RIS3CAT, que vol potenciar la innovació com a clau per impulsar l’economia i la competitivitat.

NOTICIA | Publicado el 09 oct 2020 El Port de Tarragona, tercer puerto del Estado mejor valorado en el tráfico de vehículos

El Port de Tarragona sube una posición en comparación con el año anterior y también mejora en la valoración general.

1 2 3 104

Newsletter

Ver histórico

Si quieres recibir nuestra newsletter

Mediante el envío de este formulario acepta la política de privacidad y condiciones de uso.

Recuerde que recibirá un email para completar la validación a la cuenta indicada

Media

Ver todo

Pacte per Barcelona. Un nou impuls per a la ciutat.

REPORT