Norwegian posarà en marxa noves rutes aèries des de Barcelona amb Los Angeles, San Francisco, Nova York i Miami

Norwegian ha anunciat l’inici de les seves operacions transatlàntiques des de Barcelona, amb l’obertura d’una nova base de llarg radi a l’aeroport del Prat.

A partir del 5 de juny de 2017, Norwegian operarà el primer dels dos Boeing 787-8 Dreamliner que tindrà la seva base permanent al Prat. El segon Dreamliner començarà a operar el 22 d’agost. Això permetrà a Norwegian llançar quatre rutes directes transatlàntiques: a Nova York (Newark), amb quatre freqüències setmanals, a Los Angeles i San Francisco (Oakland), amb tres freqüències setmanals cadascuna, i a Miami (Fort Lauderdale), dues freqüències setmanals.

Les rutes anunciades milloraran significativament la connectivitat de Barcelona amb els Estats Units, i molt especialment amb Califòrnia. Norwegian oferirà 170.000 places directes a Califòrnia en el primer any complet de l’operació de la base de llarg radi a Barcelona, dividides aquestes a parts iguals entre San Francisco i Los Angeles. A més, la ruta d’Norwegian a San Francisco serà l’única directa entre aquesta ciutat i qualsevol aeroport espanyol.

Espanya és un dels mercats més importants per Norwegian, amb una extensa xarxa de rutes, tant de vols nacionals com europeus. En els tres anys que han transcorregut des del llançament de la seva operativa de llarg radi, Norwegian ha creat una xarxa de 37 rutes transatlàntiques directes entre Europa i els Estats Units. Norwegian ja opera vols directes des de Londres, Oslo, Copenhaguen, Estocolm i París. L’elecció de Barcelona com a la seva sisena capital europea del llarg radi posa clarament en relleu la seva creixent importància com una de les principals portes d’entrada a Europa.

Norwegian va iniciar les seves operacions a Barcelona el 2008, i des de juny de 2014 ha estat operant una base a curt radi al Prat, on actualment ofereix 22 destinacions, dels quals quatre (Bilbao, Palma, Tenerife i Gran Canària) són nacionals. Les seves oficines corporatives per al sud d’Europa també es troben ubicades a l’aeroport de Barcelona.

Fecha del Taller: